STOLT MEDLEM AV:

CEG lanserer nettbutikk for drivstofftanker i Sverige

Veratank.no er Norges største nettbutikk for tank og tankutstyr. Nå tar CEG konseptet til Sverige, og lanserer veratank.se.

Robert Nilsson, leder av CEG Sweden og Finland, er spent og glad for den nye tilveksten til virksomheten i Sverige.

Lang erfaring
Merkevaren Vera Tank har over 100 års historie og er Norges ledende leverandør av løsninger for sikker lagring og transport av olje, drivstoff og kjemikalier.

- Vi gleder oss til å presentere Vera Tanks brede sortiment av drivstofftanker for bygg- og anleggsbransjen her i Sverige. Oppbevaring og transport av diesel skal gjøres trykt og sikkert slik at vann og grunn ikke forurenses og at verdifullt drivstoff ikke kommer på avveie, sier Robert Nilsson.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr
Løsningene fra Vera Tank er mer enn bare godkjente og i samsvar med forskrift for lagring av drivstoff. Det handler om å designe utstyr som tåler røff bruk, og som samtidig har funksjonalitet og teknologi som dekker behovet til dagens avanserte anleggsmaskiner

- Sammen med dyktige leverandører, krevende kunder og kunnskapsrike medarbeidere har vi tatt frem et sortiment av spesialtilpassede tanker for maskinentreprenøren. Vi vet hvor tøffe krav entreprenører setter til en sikker men også effektiv anleggsplass. Ren diesel og effektiv fylling er kritisk viktig for et sikkert og lønnsomt anlegg, sier Robert.

Vekst og utvikling
- Vi ønsker å utvikle veratank.se til å bli en ledende markedsplass for tank og tankutstyr i Sverige. I første fase har vi fokus på utstyr til bygg og anlegg, men vi kan også levere standardløsninger til landbruk og industri, og ikke minst tilpassede løsninger for større anlegg som flyttbare bensinstasjoner, avslutter Robert.

Kontakt oss
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram