STOLT MEDLEM AV:

Kick-off for ny vekst og utvikling

Construction Equipment Group spisser organiseringen av virksomheten med nye selskaper i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Polen. Endringsprosessen ble markert med kick-off for alle medarbeiderne, på nydelige Kragerø Resort.

Merkevarene Gjerstad, Vera Tank, Foss-Eik og EMA Sweden, er i dag selvstendige aksjeselskap.
Fra og med 1. januar blir virksomheten organisert i de nasjonale selskapene CEG Norway AS, Sweden AB, CEG Finland OY, CEG Denmark ApS og CEG Poland sp.zoo. Selskapene vil bli eid av Construction Equipment Group AS.

Gjerstad Products AS og Vera Tank AS fusjoneres til CEG Norway AS.

Nye selskaper, samme engasjement
Virksomheten som drives under hvert enkelt varemerke vil fortsette som før, med de samme menneskene, produktene, og ikke minst samme engasjement.

- Menneskene er vår viktigste ressurs. Det er de som skaper verdier og vekst for kundene og leverandørene våre. Vi vil ha med alle medarbeiderne våre med videre, og håper og tror dette vil gi personlig vekst også for den enkelte, sier daglig leder i Construction Equipment Group, Tor Kjetilson Moe.

Lang erfaring
Merkevarene som nå samles i nye selskaper, har til sammen flere 100 års erfaring innenfor sine bransjer.

-Vi er stolte av den erfaringen og kompetansen vi tilbyr gjennom produktene og løsningene våre. Jeg er sikker på at vi vil kunne tilby kundene våre enda bedre opplevelse, og bli en enda mer effektiv partner i tiden fremover, sier Moe.

Bedre for kunden og forberedt for vekst
Målet med omorganiseringen er å bli en enda mer attraktiv leverandør og være godt forberedt for videre vekst.

– Ny organisering bidrar til en enda mer effektiv hverdag hos oss, slik at det blir enklere for kunden å handle. Vi kommer til å utvide produktspekteret med nye merkevarer fremover. Den nye organiseringen legger godt til rette for både organisk og strukturell vekst, sier Moe.

Les mer
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram