STOLT MEDLEM AV:

Vera Tank blir del av offensivt konsern

Tankspesialisten Vera Tank har utviklet og levert løsninger for sikker transport og lagring av energi i over 50 år. Med mål om ytterligere utvikling, blir selskapet nå en del av det nye vekstselskapet Construction Equipment Group.

Vera Tank har siden 1970-tallet utviklet sikre løsninger for frakt og lagring av brennbare og eksplosive energibærere som drivstoff og brensel. Selskapet omsatte for nærmere 50 millioner kroner i 2020 og har kjente selskaper og varemerker på kundelisten.

Markedsleder i Norge
Construction Equipment Group, med hovedkontor i Gjerstad i Agder, har ambisjoner om å bli et ledende nordisk konsern innen utstyr til bygg- og anleggsbransjen. Ifølge daglig leder, Tor Kjetilson Moe, passer Vera Tank perfekt inn i konsernets forretningskonsept.

– Vera Tank passer svært godt inn i vår gruppering og strategi. Selskapet er markedsleder i Norge på drivstofftanker, har dedikerte medarbeidere, og ikke minst et stort kundenettverk innen bygg- og anlegg, landbruk, industri, transport samt innen sjø- og luftfart. Vi ser et stort potensial i å styrke Vera Tank sin posisjon og markedsandel fremover, ikke minst innen bygg- og anleggsbransjen både i Norge og Norden, forteller Kjetilson Moe.
Fokus på utvikling og vekst
Vera Tank legger stor vekt på nyskapning og tilpasning av produkter til gjeldende regelverk, og vi har en lang og stolt historie som partene vil bygge videre på, ifølge Christen Røhnebæk, daglig leder i Vera Tank.

– Vår tankvirksomhet fortsetter som før, med de samme medarbeiderne, men med ny eier. Med CEG-konsernet i ryggen, vil vi i Vera Tank kunne fortsette å utvikle oss som en ledende leverandør av sikre tankløsninger. Vi ser derfor med spenning frem til å lage og videreutvikle løsninger for dagens og morgendagens energibærere, avslutter Christen Røhnebæk.
Les mer
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram